Realisatie

Indien gewenst kunnen wij onze producten op locatie monteren. STALENT heeft de beschikking over compleet uitgeruste montage bussen en er wordt uitsluitend gewerkt met goedgekeurd elektrisch gereedschap, hef en hijsmiddelen.

Ons doel is het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit op het gebied van staalmontage. Realisatie van deze staalmontage vindt plaats door onze eigen monteurs en eventueel in samenwerking met vaste partners. Door deze samenwerking worden verschillende diciplines en expertice gedeeld, dit heeft al diverse malen bewezen dat we in staat zijn grotere en complexere werken in samenwerking te realiseren. Voor de realisatie wordt vaak gebruikte maakt van ingehuurde hulpmiddelen zoals spin- en telescoopkranen.

Ook voor alleen laswerkzaamheden op het werk zijn wij flexibel en sterk. Vaak kunnen wij nog dezelfde dag, of anders binnen 24 uur op locatie zijn!!!! Of het nu gaat om wat balkankers lassen in renovatie, of ankers lassen in de nieuwbouw, in elke opdracht groot of klein zien wij als een uitdaging.

Veilig en gezond werken staat voorop bij de montage, al onze monteurs zijn in bezit van een VCA-certificaat.