Stalent

Staal mag een hard en koud materiaal zijn, de benadering van STALENT is warm en persoonlijk. Niet alleen omdat dit aansluit bij de sfeer van het bedrijf, het is bovenal een belangrijke voorwaarde om projecten tot een goed einde te brengen. Immers, de bouwtijden zijn kort, waardoor korte doorlooptijden in de werkvoorbereiding en de productie cruciaal zijn. Door meer dan 25 jaar ervaring in het leveren en monteren van hekwerken, trappen en leuningen, beschikken wij over de juiste “know how” om uw project vakkundig en concurrerend uit te voeren.Wederzijds vertrouwen en persoonlijk contact tussen de STALENT en de projectleider, uitvoerder en werkvoorbereider aan de zijde van de opdrachtgever, zijn dus uiterst belangrijk om een project binnen de gestelde tijd en met de gewenste kwaliteit te realiseren. Door zorg te dragen voor een intensieve persoonlijke begeleiding, slaagt STALENT er keer op keer in de samenwerking tot een succes te maken.

STALENT is gespecialiseerd in het projectmatig leveren en monteren van hekwerken, trappen, leuningen en speciale constructies voor de woningbouw utiliteitsbouw en infra techniek. Bij de levering van onderdelen als balustrades, trappen en luifels waarbij de constructie is opgebouwd uit verschillende materialen zoals staal, RVS, hout natuursteen en glas, is het van groot belang bij de uitwerking het ontwerp als een geheel te zien. De verantwoording voor de engineering dient bij een partij te worden ondergebracht. STALENT biedt hiertoe de mogelijkheid doordat de onderdelen voor de projecten door ons compleet worden geleverd en gemonteerd inclusief paneelvullingen van glas, kunststof, houten leuningen en of houten treden. STALENT voert projecten uit van iedere omvang. Naast grote complexe projecten, is het bedrijf tevens ingesteld op het realiseren van de kleinere, arbeids intensievere projecten.

Vanaf het moment dat het ons ontwerp of die van de architect en de daarbij behorende constructieberekeningen en tekeningen beschikbaar zijn, beheerst STALENT het gehele traject. De eerstvolgende fase beslaat het maken van specifieke werkplaatstekeningen voor het produceren van onderdelen. Dit begint bij een totaaloverzicht en wordt steeds verder verfijnd tot het niveau van onderdelen en stuklijsten. Deze werkvoorbereidingsfase kenmerkt zich door intensief contact en constante uitwisseling van gegevens met de opdrachtgever. Is de werkvoorbereiding gereed, dan vindt de productie, assemblage en conservering plaats. Het object is dan gereed voor transport naar de bouwplaats. De montageploeg van STALENT verzorgt het plaatsen van de constructie op de bouwplaats.

Ons bedrijf is een erkend leerbedrijf, en wij zijn aangesloten bij de vakorganistatie Metaalunie. Sinds 2014 zijn wij VCA* gecertificeerd.